Online Marketing voor uw organisatie

Uerel biedt naast het bouwen en hosten van uw site ook de volledige online marketing strategie voor uw organisatie.

Wat is online marketing en waarom online marketing? De naam zegt het eigenlijk al, het is reclame maken voor uw organisatie via online kanalen. Denk hierbij aan uw website, mail berichten, social media en uw zoekresultaten (hoog in google en andere zoekmachines.)  Met de verschuiving naar meer en meer online omgevingen wordt uw online aanwezigheid centraler in de uitstraling en vindbaarheid van uw organisatie.

De volgende vraag die wij vaak ontvangen is hoeveel kost online marketing. Dit verschilt natuurlijk per wensen en bureau. Wij van Uerel bieden u als klant een abonnement aan wat maandelijks opzegbaar is. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Het proces van uw online marketing campagne gaat als volgt. Nadat wij met samen u uw wensen en doelstellingen hebben verzameld zullen wij een advies samenstellen waarop we een Online marketing campagne gaan baseren. Voor deze campagne maken wij gebruik van de SMART methode waardoor er duidelijke ijkpunten worden gerealiseerd. Daarnaast kijken wij hoe belangrijk is online marketing voor uw organisatie. Vanuit dit online marketing Advies gaan wij bouwen aan de volgende punten:

SEO (search engine optimization)

Hoe komt u site op een natuurlijke manier zo hoog mogelijk in google. Dit kan op een landelijk niveau, maar wat voor veel ondernemers ook belangrijk is ook op een lokaal niveau gerealiseerd worden.

Google vindbaarheid en SEO
Uw advertentie geoptimaliseerd voor google

SEA (Search engine advertising)

Haal een zo hoog mogelijk rendement uit u online advertenties door gerichte plaatsing met de correcte termen.

Social marketing:

Zet u social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn in. Door middel van ondersteuning en opgebouwde kennis om zo u klant/relatie zo effectief mogelijk te benaderen.

Zet uw social media in om klanten te werven

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u een vraag?

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.
uerel-logo-hosting

Uerel.nl is een handelsnaam van ieceetee Totaal Automatisering

+31 (0) 416 700 290

Contact

Grote Kerkstraat 20
4261 BD Wijk en Aalburg

+31 (0) 416 700 290
info@uerel.nl

IBAN: NL73 KNAB 0256 3620 25
BIC: KNABNL2H

KVK:  68942885
BTWnr: NL857658372B01